БиографияПубликацииЛекционни курсовеИзпитиПолезни връзкиДруги

проф. д-р Даниел Вълчев
Юридически факултет

Резултати
За да проверите резултат
от изпит, въведете
факултетен номер:

За контакт

Вашите въпроси, мнения, предложения и препоръки може да изпращате чрез формата за контакт на сайта

Конкурс

Правила за участие в конкурса за курсови работи по Обща теория на правото.


Други 

Разкази

"Осмият ден от седмицата не е проблем на календара, а въпрос на усещане. За мен осмият ден от седмицата е символ на нуждата, а и на способността на човек да се откъсне от ритъма и от рамката на календара и да остане сам със своите си мисли и преживявания. Всеки от тези осем нови разказа е заченат и износен през осмите дни от моите седмици. Това лято разказите само се родиха."

8 ½ разкази

"В този сборник съм разказал осем истории. Едни сюжети са свързани с преживени от мен самия неща. За други някой ми е говорил. За трети не съм съвсем сигурен как се появиха. Така или иначе, стори ми се важно да ги разкажа. По моя начин."

Да обичаш на инат

„Нещата, за които се говори в тази книга, ме вълнуват от години. Писах я почти всяка вечер в продължение на 4 месеца. Накрая се получи нещо, което може да бъде прочетено за 138 минути.“

Юридически барометър

Юридически барометър е гражданска инициатива за наблюдение, анализ и оценка на състоянието и развитието на правния ред в България. Проектът се реализира от сдружение „Център за правни инициативи”.

Плочева, Вълчев и съдружници

Плочева, Вълчев и съдружници е адвокатско дружество, предоставящо правни услуги на български и чуждестранни корпоративни клиенти.

Център за правни инициативи

Центърът за правни инициативи е сдружение, което си поставя за цел да насърчава дебата за актуалното състояние и перспективите за развитие на българската правна система, да подпомага изследванията и обучението в областта на фундаменталните и отрасловите правни науки, както и да иницира дискусии относно механизмите за взаимодействие между правовата държава и гражданското общество.

 

 


© 2011, Даниел Вълчев, Всички права запазени